Koret optager primært nye medlemmer september og januar
Det er en fordel at have erfaring i korsang indenfor den rytmiske genre, men det er ikke en forudsætning. Det vigtigste er om din stemme passer ind i klangen, at du kan følge en rytme og ikke mindst, at du er stabil og så vidt muligt kan møde op til alle prøver.
Vi mødes hver tirsdag fra september til maj kl 19.30-22.00 på Nivå SKole Nord. Musiklokale 1.
Hvis du er nysgerrig på om koret er noget for dig, kan du være med til nogle øveaftener inden du kommer til en stemmeprøve. Her vil vi høre om din stemme passer ind i korets klang.

Det koster 2.000kr om året at være medlem, og man skal derudover være medlem af Nivå Musiklaug (100 kr årligt).

Kontakt korets formand for yderligere information: